Actie

Je speelt in een beginnende band of in een band die al langer bestaat en jullie werken hard aan een repertoire met eigen nummers.

De shows zijn geboekt en iedereen is nieuwsgierig naar jullie geluid. Misschien heb je zelfs meerdere optredens achter de rug en begin je de nodige volgers te krijgen. Wanneer je de vraag krijgt waar jullie muziek online te horen is heb je echter geen antwoord. Goede producties van jullie songs zijn er namelijk nog niet. Een studio boeken is prijzig en zelf opnemen is geen garantie voor een resultaat dat zich kan meten met een commerciële productie.

Firmpro biedt jullie een kans. Elke maand stellen wij de studio drie dagen gratis ter beschikking aan een willekeurige band om één nummer op te nemen. Om een kans te maken stuur je jullie beste nummer naar ons toe (dit mag bijv. een semi-pro opname, of een telefoon opname van een repetitie zijn). Aan het einde van de aanmeldingsperiode loten wij een band uit om mee te gaan werken.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Als wij jouw band uitkiezen nodigen we jullie uit in de studio voor een pre-productie. We zullen op dat moment het productie proces door nemen en een plan maken om jullie geluid zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. Daarna plannen we de data in om het nummer op te nemen. Bovendien verzorgen wij de mix en de master van jouw track, die je z.s.m. ontvangt.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan via het onderstaande formulier!

1 t/m 14 september is het weer mogelijk om mee te doen.