Wil je graag zelf muziek leren produceren, je eigen band op nemen, of heb je de ambitie om zelf producer te worden? Met de Firmpro cursus zet jij de eerste stap in de goede richting. Met drie verschillende cursussen is er de mogelijkheid om te kiezen voor een aanpak die het beste aansluit bij jou ambitie en wensen.

Cursus 1 (Basics)

Begin je net in de wereld van muziekproductie, dan beginnen we bij de basis. Dat gaat in acht lessen, van de theorie achter geluid tot de toepassing van eq, compressie en special fx. Aan het eind van de cursus ben je in staat zelf een band op te nemen en te mixen.

Cursus 2 (Gespecialiseerd)

Heb je al wat ervaring met muziekproductie? Te gek! Maar zo nu en dan zal je toch tegen de nodige obstakels aan lopen. In dit geval kun je bij mij een losse les inplannen waar we jou probleem ontleden en oplossen. Denk bijv. aan een instrument wat je moeilijk vindt om goed op te nemen, een probleem in je mix, of een techniek die je beter wilt begrijpen.

Cursus 3 (Hands on)

Voor deze cursus is het aan te raden om in ieder geval cursus 1 gevolgd te hebben, of al een beetje ervaring te hebben. Met de ‘hands on’ cursus duiken we direct de studio in met een band, nemen we een nummer op en produceren we deze tot een waardige productie die zich kan meten met jou favoriete artiesten. Dit mag je eigen band zijn, maar als je niet in een band speelt dan regel ik een band, waar mogelijk in jou favoriete genre om mee te werken. Deze cursus duurt 3 a 4 dagen.