Zijn er geen opnames bezig? Dan is de live ruimte ook te huur als oefenruimte. De ruimte is ingericht met een goede backline en PA. Heb je een extra gitaar versterker, microfoon of bijv. wat kabels nodig? Dan kun je die kosteloos bij vragen. 

Plug and play
Met onze digitale mengtafel en gitaar versterkers is het mogelijk je instellingen op te slaan voor de volgende keer. Heb je dus een goed geluid gevonden en wil je snel aan de slag, dan is het een kwestie van de preset inladen en alles staat weer naar wens.

Prijzen
De oefenruimte is te huur voor 15,- per uur. Je kunt ook een maand abonnement (min. drie uur per week) afsluiten. Dan repeteer je goedkoper maar is het niet mogelijk om je repetitie te annuleren. Een maand abonnement krijg je voor 120,- p/m. Voor 150,- p/m krijg je een maand abonnement + sparen voor gratis opnames. Een abonnement kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@firmpro.nl

Repeteer en spaar voor gratis opnames
Opnemen is voor veel bands een dure grap, maar repeteren is een zekerheid. Bij Firmpro hebben we een mooie aanbieding. Bands die minimaal twaalf uur per maand reserveren kunnen sparen voor punten. Elke maand krijg je een punt, en twee punten kun je al inruilen voor één dag gratis opnemen. Je mag ook punten opsparen om meerdere dagen op te kunnen nemen.